Твой источник новостей
» » Компанія ФудПак Сервіс прийняла участь у виставці INPRODMASH & UPAKOVKA 2019

Компанія ФудПак Сервіс прийняла участь у виставці INPRODMASH & UPAKOVKA 2019

Добавлено: 03.10.19
Автор: nagolosua
Рубрика: Экономика
Комментарии (0)
З 10 по 12 вересня в Києві в МВЦ пройшла 28-а міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH & UPAKOVKA 2019 у якій взяли участь провідні виробники і постачальники з України, Німеччини, Бельгії, Нідерландів, Туреччини, Польщі, Франції, Італії, Іспанії, Литви, Китаю, Швеції та Швейцарії. Компанії презентували свої новинки та поділилися досвідом.

Компанія ФудПак Сервіс також прийняла участь у виставці INPRODMASH & UPAKOVKA 2019. Завдяки великому досвіду діяльності (більше ніж 18 років), та налагодженній системі співпраці з виробниками, продукція ФудПак Сервіс вирізнялась найбільшим асортиментом, високою якістю товарів та конкурентними цінами.

На виставці були представлені такі направлення діяльності компанії як вакуумні упаковочні машини на витратні матеріали для харчової промисловості.
Компанія ФудПак Сервіс прийняла участь у виставці INPRODMASH & UPAKOVKA 2019
Серед витратних матеріалів були представлені: професійні ножі провідних німецьких (Eicker, Dick), польських (Polkars), та французьких (Fischer-Bargoin) виробників, професійний прибиральний інвентар від ФБК (Данія), взуття для харчової промисловості Lemigo, Dunlop, Bekina, Giasco. Також велику цікавість у відвідувачів викликали кольчужні вироби від  Niroflex (Німеччина), та спецодяг різного призначення.

Вакуумне обладнання було представлено світовими виробниками HENKELMAN та ITALIAN PACK, ексклюзивними представниками в Україні яких є ФудПак Сервіс.
Компанія ФудПак Сервіс прийняла участь у виставці INPRODMASH & UPAKOVKA 2019
Для якісної взаємодії з клієнтами були залучені найкращі висококваліфіковані менеджери. На стенді одночасно консультували більше 10 співробітників: менеджери з продажу, сервісний інженер, маркетолог, менеджер ЗЕД, та директор компанії.