Твой источник новостей
» » Vega виступила партнером конкурсу студентських наукових робіт

Vega виступила партнером конкурсу студентських наукових робіт

Добавлено: 15.04.19
Автор: nagolosua
Комментарии (0)
У кінці березня в Одеській національній академії зв'язку ім. А.С. Попова пройшла науково-практична конференція студентських наукових робіт зі спеціальності «Телекомунікації та зв'язок». У секціях конкурсу «Телекомунікаційні системи та мережі» та «Інформаційні мережі зв'язку» було оцінено 39 робіт студентів та студентських колективів з 19 вищих навчальних закладів з усієї України. Роботи було розглянуто конкурсною комісією, і 36 кращих дипломних проектів було відібрано для захисту на конференції. Представники компанії Vega вручили грошові сертифікати авторам кращих робіт.
Vega виступила партнером конкурсу студентських наукових робіт
«Працюючи в дуже інноваційній та динамічній галузі, ми розуміємо, що майбутнє – за активними молодими професіоналами, які відкриті до нового та зацікавлені продовжувати свій шлях саме в сфері телекомунікацій. Подібні заходи допомагають відкривати юні таланти, виділяти кращих з кращих. Ми, в свою чергу, готові підтримувати їх прагнення до професійного розвитку і пропонуємо різні можливі варіанти співпраці: оплачуване стажування (зручний графік роботи за згодою), перше місце роботи в якості молодого спеціаліста, тимчасову зайнятість (наприклад, на період певного проекту). Підготовлені представники нового покоління у складі нашої команди – запорука нашого подальшого успіху на ринку», – прокоментувала директор з персоналу Vega Тетяна Нестерова.
На відкритті конференції з вітальним словом до учасників виступив заступник Генерального директора, відповідальний за Південний регіон, Денис Плачинда, який розповів про компанію та її перспективи розвитку. Він підкреслив відкритість Vega до співпраці з вищими навчальними закладами в майбутньому.
Vega виступила партнером конкурсу студентських наукових робіт
Під час конференції менеджери з персоналу компанії активно спілкувалися з учасниками заходу, щоб визначити, як найбільш ефективно налагодити процес взаємодії з ВУЗами, а також зрозуміти мотивацію майбутніх випускників.
Співробітники дирекції з персоналу Vega отримали від конференції виключно позитивні враження та досвід, а також натхнення, мотивацію і щире бажання продовжувати роботу в даному напрямку.
«Ми отримали виключно позитивне враження, досвід, натхнення і мотивацію від участі у конференції, а також щире бажання продовжувати роботу в цьому напрямку, – прокоментували подію співробітники дирекції з персоналу Vega. – Велика подяка всім, хто надав підтримку в організації цього партнерського проекту!»
Телекоммуникационная группа Vega
(ЧАО "Фарлеп-Инвест")
www.vegatele.com