Твой источник новостей
» » Народні депутати України привітали виборців з Новим роком

Народні депутати України привітали виборців з Новим роком

Добавлено: 27.12.16
Автор: nagolosua
Рубрика: Политика
Комментарии (0)
Народні депутати України привітали виборців з Новим роком
Новий рік – це свято, до якого ми починаємо готуватися з 1 січня. Новий рік – це час підбиття підсумків, що зроблено за минулі 365 днів, а що так і залишилося в планах. Народні депутати України, поклавши під ялинку Бюджет 2017, вирушили на планові канікули. Що ж бажають народні обранці своїм виборцям напередодні Нового року дізналися журналісти інтернет-видання «Народний голос України».

Привітання з Новорічними святами народних депутатів України:

«Насамперед, я хочу побажати миру, який би враховував інтереси України і ми змогли повернути свої території. Бажаю українцям здоров’я, наснаги, успіхів і що найголовніше – вірити в себе. Ми здатні не тільки відновлювати втрачені позиції, але і робити крок вперед!», прекрасне побажання від Андрія Анатолійовича Тетерука.

«Головне щоб всі негаразди, які буди в цьому році, не успадкував наступаючий рік. 2016 – це є високосний рік. Завжди високосний рік є важким, фізично, психологічно, але ми сподіваємось, що прийнятий бюджет принесе покращання пересічним українцям, до дасть стабільності в кишенях громадян. Здоров’я, щастя, радості, достатку, ласки та благословення українському народу!», побажав Тарас Іванович Батенко.

«Від кожного року який приходить, ми чекаємо позитивних змін. Я вірю що ці позитивні зміни будуть, і я вірю, що сімнадцятий рік буде цікавим для України, важливим для держави, тому що ми входимо в нову епоху зовнішньої політики відношень», так з надією на майбутнє привітала українців Оксана Володимирівна Білозір.

«Богу дякувати високосний 2016 рік закінчився. Хочу вселити краплину оптимізму в українців, та привітати їх зі святами Новим Роком та Різдвом Христовим. Хочу побажати здійснення мрій, добробуту і втілення всіх побажань які вони собі на колядують і побажають в новорічну ніч», такі побажання почули ми в кулуарах Верховної Ради від лікаря-героя Олега Степановича Мусія.

«Перш за все хочу побажати мирного неба українцям, посмішок, а якщо на очах сльози то тільки від щастя. Звичайно ж, хочу побажати рухатись вперед, щоб ми змінили настрої в суспільстві. Бажаю, щоб всі слухали та чули тільки правду, а не популізм і брехню!», так з дещо емоційною нотою, привітав українців Іван Юлійович Вінник.

Ми дякуємо народних депутатів за привітання, та хочемо побажати їм плідної праці на користь України!