Твой источник новостей
» Ярослав Гадзало привітав НУБіП із 121 річницею

Ярослав Гадзало привітав НУБіП із 121 річницею

Добавлено: 06.06.19
Автор: nagolosua
Рубрика: ---
Комментарии (0)
Ярослав Гадзало привітав НУБіП із 121 річницею
31 травня Національний університет біоресурсів і природокористування України відсвяткував свою 121 річницю.

На сьогоднішній день НУБіП є сучасною освітньою організацією з широким спектром економічних і гуманітарних спеціальностей, висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом, сучасними освітніми технологіями, інноваційними програмами та стрімким розвитком фундаментальної науки, і інтеграцією в міжнародну освітню і наукову спільноту.

На урочисті заходи з нагоди 121-ї річниці зібралися студенти, колектив навчального закладу, видатні науковці, представники державних органів влади, випускники, серед яких такі відомі державні діячі як Олександр Мороз, Микола Томенко, президент НААН Ярослав Гадзало, Олександр Співаковський, а також гості зі всієї України, Латвії, Словаччини, США, Польщі та інших держав.
Ярослав Гадзало привітав НУБіП із 121 річницею
Після відкриття свята і вступного слова ректора Станіслава Ніколаєнка, НУБіП із 121 річницею привітав президент НААН України Ярослав Гадзало:

«Сьогодні я маю велику честь бути разом з вами на святкуванні дня народження мого рідного університету. Я переконаний, що зараз кожного випускника, кожного хто тут працює, навчається – всіх переповнює гордість. Сьогодні університет отримав друге дихання. Він є одним з кращих університетів України і Європи не лише серед навчальних закладів аграрного, але й гуманітарного профілю».
Ярослав Гадзало привітав НУБіП із 121 річницею
«Кожного разу, коли я приїжджаю сюди, мені хочеться прогулятися його стінами, бо кожен день тут відбувається щось нове і нове. За всі роки було зроблено дуже багато, щоб університет набув європейського вигляду, щоб студенти мали можливості не лише навчатися, але й відпочивати, жити в нормальних умовах. Ми знаємо як було, бачимо як є, і я переконаний, що буде ще краще. Мені приємно спостерігати, що університет не стоїть на місці, розвивається, що за останні роки тут відбулося багато позитивних змін і він став справжньою європейською Alma Mater. Я впевнений, що його випускники ще зроблять дуже багато для розвитку не лише аграрного сектору, але й для розвитку всієї нашої рідної України. І я, теж як випускник НУБіП, вітаю всіх його викладачів, студентів, випускників, гостей і бажаю подальшого процвітання і нових здобутків на науковій та освітній ниві», — привітав усіх президент НААН Ярослав Гадзало.

Національний університет біоресурсів і природокористування України є провідним науковим закладом, який випустив понад 200 тис. фахівців, виховав тисячі прекрасних виробничників, державних діячів, вчених, політиків, науковців. Сьогодні в НУБіП навчається майже 30 тисяч студентів, працює понад 3 тисячі висококваліфікованих викладачів, кандидатів та докторів наук, академіків, а сам заклад знаходиться у десятці передових університетів та очолює перелік кращих аграрних вишів нашої держави.