Твой источник новостей
» » Vega почала надавати мобільний інтернет

Vega почала надавати мобільний інтернет

Добавлено: 19.12.18
Автор: nagolosua
Рубрика: Киев / Технологии
Комментарии (0)
Vega почала надавати мобільний інтернет
Національний телеком-провайдер Vega тепер, окрім швидкісного оптичного інтернету, надає послуги мобільного інтернет-трафіку. Скористатись ним можна на всій території України.

Це стало можливим після одного з останніх засідань Національної комісії з питань регулювання зв'язку (НКРЗ), під час якого провайдеру Vega за заявою lifecell було видано копію ліцензії на мобільний зв'язок.

Тепер компанія у партнерстві із діджитал-оператором lifecell пропонує новим та існуючим абонентам досить зручний пакет послуг, який включатиме:

- домашній інтернет на швидкості до 100 Мбітсек.

- 5 Гбайт мобільного інтернет-трафіку

- інтерактивне ТБ (від 63 популярних каналів на будь-який смак)

- послугу IP-телефонії (можливість мати домашній номер телефону завжди з собою)

Відтепер користувачі отримали змогу постійно бути на зв’язку у будь-якій точці України. Це дає змогу спілкуватись та миттєво вирішувати онлайн всі свої особисті чи ділові питання.

Вартість базового пакету для всіх нових абонентів складає всього 99 гривень на місяць і буде незмінною протягом року. Замовити Sim-картку можна в Особистому кабінеті всього за один клік. За декілька днів її можна буде отримати на пошті, активувати, та почати вільно користуватись мобільним 3G/4G інтернетом на будь-якому гаджеті. Існуючим абонентам під час замовлення Sim-картки надається 5 Гбайт мобільного трафіку без додаткових сплат. Це дасть змогу усім абонентам суттєво зекономити на використанні мобільних послуг, отримавши додаткову вигоду.

«Надавати клієнтам комплексні послуги для зручного користування – це сьогодні пріоритетний напрямок нашої діяльності, – прокоментував старт нового пакету Генеральний директор Vega Мурат Чинар. – Новий пакет, який Vega підготувала для користувачів разом з партнером – оператором мобільного зв’язку lifecell, відкриває для наших абонентів нові можливості та дає їм змогу спілкуватися і отримувати необхідну інформацію будь-де та будь-коли».

Позбудьтеся будь-яких обмежень – будьте на крок попереду всіх завдяки новому зручному супер-пакету «Онлайн завжди» від Vega!

Детальніше про нову пропозицію можна дізнатись на сайті компанії.

Національний телеком-оператор Vega пропонує комплексні сучасні рішення в галузі фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до мережі Інтернет та передачі даних. Входить до телекомунікаційного напряму SCM. На сьогоднішній день Vega присутня в 22 областях України. Оперативне управління телекомунікаційною групою Vega здійснює ПрАТ «Фарлеп-Інвест». Генеральний директор компанії – Мурат Чинар.

Веб-сайт компанії Vega: http://www.vega.ua