Твой источник новостей
» » Українське кабельне телебачення вбивають

Українське кабельне телебачення вбивають

Добавлено: 13.12.16
Автор: nagolosua
Рубрика: Политика / Россия
Комментарии (0)
Українське кабельне телебачення вбивають

Українське кабельне телебачення вбивають. Кому вигідно позбавити українців можливості дивитися національний продукт? Зараз йде активне просування версії того, що кабельне телебачення не ефективне і не приносить прибутку, але…

Як пише ua.vremya.eu, у порівнянні з минулими даними рівень абонентів зріс на 2 млн. (з 3 млн. до 5 млн.). Статистика ведеться з 2005 року протягом 11 років. Збільшилася і кількість телевізійних каналів УПП з 10 до 25.Вообщем, за середніми підрахунками це 4 млн. абонентів і 15 телеканалів.

А місяць вартість доставки 1 каналу за середніми розрахунками – $0.02, що відповідає $0,24 в рік. Від одного абонента відповідно $3,6 за річне обслуговування.

Після вступу в дію закону «Про телебачення і радіомовлення», користувачі заплатили приблизно 1,5 млрд. доларів провайдерам КТБ. Дані надходження були втрачені. Вони були перераховані на рахунки олігархів.

Сума, яка була загублена, могла б позитивно вплинути на організацію проекту ТЕЛЕСЕЛО. Територію України можна було б забезпечити новітніми технологіями у сфері телекомунікацій. Це б допомогло забезпечити всі домогосподарства стабільним цифровим сигналом, здійснити технологічний прорив, тим самим не тільки наздогнавши зарубіжний рівень, але і перевищити його на багато пункти.

Стає очевидним, що прибуток у операторів кабельних мереж телебачення є, проте їх навмисно перетворюють у банкрутів з метою скупити за мінімальною вартістю.

Кому ж вигідно знищити кабельне телебачення України?

Щоб зрозуміти, хто стоїть за знищенням кабельного телебачення в Україні, необхідно подивитися дещо глибше.

Росія веде проти України гібридну війну, в якій ключову роль відіграють не тільки автомати і танки, але й інформація. «Промивання мізків» пересічних українців – це основна задача, яку Путін поставив перед своїми «медійними солдатами». Україна на жаль, замість того щоб поставити надійний щит для антинародної агітації, відкриває двері ще ширше.

Позбавлені можливості дивитися кабельне телебачення українці підключать супутникове телебачення, а там…

На сьогоднішній день чимала група російських телеканалів зібралася на супутниковому групованню Eutelsat Hot Bird і всі ці «носії правди», готові з радістю «промивати мізки» українців інформаційними помиями. Не розпещений глядач, на відміну від кабельного телебачення, за перегляд якого потрібно буде платити вельми солідну суму, зможе абсолютно безкоштовно дивитися і слухати пропагандистські проповіді російського телепрома і «Новинного Боллівуду».

Протистояти російської пропагандистської машини з 1 грудня буде всього один український телеканал UA TV. Очевидно, що Україна програє, як говориться в одні ворота.

Важливо відзначити, що піднімаючи вартість послуг кабельного телебачення, українські медіа-магнати намагаються заробити, але при цьому вбивають саму сферу. Але це не найбільша проблема, в порівнянні з тим, що в гонитві за копійкою, ставиться під загрозу безпеку країни. Чому Україна тимчасово втратила контроль над Кримом? Чому мешканці Донецька та Луганська так раділи приходу «Російської весни»? Інформаційна політика і на цьому полі Україна програє. Якщо ситуацію на ринку кабельного телебачення не змінити, то можна не сумніватися, що Росія активно включиться в боротьбу за уми українців і для цього не пошкодує ніяких коштів.