Твой источник новостей
» » «Прими» зібрали аншлаг і подарували глядачам вечір сміху і радості

«Прими» зібрали аншлаг і подарували глядачам вечір сміху і радості

Добавлено: 26.06.17
Автор: nagolosua
Комментарии (0)
«Прими» зібрали аншлаг і подарували глядачам вечір сміху і радості
Як ви вважаєте, що буде, якщо переодягти Андрія Джеджулу та Георгія Хостікоєва в вечірні сукні і випустити на сцену? Так, буде захопливий вечір веселощів і сміху.

У цьому змогли переконатися всі, хто прийшов 20 червня в Центр культури та мистецтв СБУ на веселий спектакль «Прими».

На одній сцені зібралися такі зірки театру як Дмитро Лаленков, Маріна Ягодкіна і Христина Синельник, Артем Мяус і Олег Примогенов, Маріна Кукліна, ну і, звичайно ж, дві «зірки» вечора – Георгій Хостікоєв і Дмитро Джеджула. Не дивно, що спектакль зібрав небувалий аншлаг, а зал був переповнений глядачами.

Виставу було поставлено за мотивами водевілю Кена Людвіга «Примадонни», в якому головні герої – двоє акторів невдах, пускаються на авантюру, намагаючись видавати себе за племінниць старої мільйонерки, дізнавшись, що саме їм вона бажає залишити в спадок всі свої багатства. Але не все так просто, і на героїв чекає багато пригод, інтриг, родичі-конкуренти, до того ж вони зовсім не думали, що велику роль в цій ситуації зіграє кохання.

Талановитий творчий режисерський підхід, чудова гра акторів, музика відомих хітів перетворили цей вечір на феєричне свято радості і сміху. Ще довго по закінченню спектаклю зал аплодував стоячи і не хотів відпускати артистів.

Впевнений, що кожен з глядачів, залишаючи зал, залишився задоволений своїм вечором і отримав заряд гарного настрою.

А хто ще не був на «Примах» — обов’язково відвідайте цю виставу. Вона справді варта вашої уваги. І не лише через Джеджулу в платті.