Твой источник новостей
» » Влаштуй шалену вечірку з пивом Tuborg

Влаштуй шалену вечірку з пивом Tuborg

Добавлено: 09.10.20
Автор: Soroka11
Комментарии (0)
Влаштуй шалену вечірку з пивом Tuborg

Буде точно весело, адже Home Party Master – це ульотна паті-машина, у середині якої пиво Tuborg, колонка, світломузика та різні ігри для компанії. Хіба щось ще потрібно для крутої паті?!


Блогери та зірки шоу-бізу були просто в захваті від такої вечірки. Ютубер Олексій Дурнєв, співачка Mamarika, гурти U_C та Yuko, а також блогер Maxsosnovskyi вже поділилися враженнями від Home Party Master на своїх сторінках у соцмережах.


Виграти Home Party Master на свою вечірку можеш саме ти. Реєструй у Telegram-боті @Home_Party_Bot свою паті та вигадуй для неї оригінальну назву. Відомі блогери, які увійшли до складу журі, будуть оцінювати твою креативність та щотижня обиратимуть переможця. Конкурс триватиме до 19 грудня. Результати будуть оголошені на сторінці @tuborgua у Instagram.

Влаштуй шалену вечірку з пивом Tuborg

Переможці* отримають Home Party Master з повним кегом пива для своїх вечірок!
*Участь у конкурсі можуть брати тільки мешканці столиці від 18 років.


***
Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group та одним з найбільших виробників пива в Україні. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. При цьому Львівська пивоварня - перша промислова пивоварня країни. У компанії працює більше 1500 чоловік. У портфель Carlsberg в Україні входять: пиво, сидр і безалкогольні напої таких торгових марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage , Warsteiner, Grimbergen і інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/