Твой источник новостей
» » » IPTV від Vega сучасна альтернатива після кодування супутникових телеканалів

IPTV від Vega сучасна альтернатива після кодування супутникових телеканалів

Добавлено: 15.01.20
Автор: nagolosua
Рубрика: Культура / Кино
Комментарии (0)
Що робити, аби не залишитися без улюблених TV-шоу, фільмів та серіалів?
Вигідна та логічна альтернатива для телеглядачів, які активно користуються інтернетом – сучасне IPTV, яке пропонують українські провайдери. Одна з ключових переваг IP-телебачення, його дійсний приціл на майбутнє – інтерактивність. Це відкрило широкі можливості для шанувальників ТБ. Наприклад, ви можете в будь-який момент поставити перегляд на паузу, перемотати улюблену передачу, або передивитись її у зручніший час. Крім цього користувачам, у складі відповідних пакетів послуг, надається доступ до легальних сервісів, де зібраний і постійно оновлюється цікавий контент. Серед інших переваг IPTV – можливість дивитися на декількох пристроях одночасно. Переглядати улюблені фільми та шоу можна не тільки перед телевізором, але й через комп’ютер, ноутбук, планшет, або й просто – зі свого смартфона!
Що для цього потрібно розказує Юрій Швець, комерційний директор Національного телеком-оператора Vega:
«Головне – якісний інтернет. IPTV вимагає стабільної пропускної здатності каналу, щоб доставити повноцінний сигнал до пристрою глядача, особливо це важливо для перегляду телепрограм у форматі Full HD. Наші клієнти, які отримують інтернет за оптичними технологіями, легко і швидко можуть підключити IPTV від Vega, замовивши послугу на vega.ua. Власники телевізорів з функцією Smart TV, можуть дивитись Vega TV без додаткового обладнання. Потрібно просто налаштувати свій телевізор відповідним чином. На нашому сайті є Інструкція налаштування. Якщо ж телевізор не має функції Smart TV підключення можливе через TV-приставку – медіаплеєр, який відтворює всі актуальні аудіо- і відеоформати, та сучасні опції інтерактивного телебачення, зокрема, програмний гід, вибір аудіодоріжки та багато інших корисних функцій. Зараз ми пропонуємо своїм клієнтам приставки в оренду лише за 1 грн/місяць».
Основні телевізійні канали завчасно інформують глядачів про кодування. Зазвичай це виглядає, як періодичні перерви сигналу, під час яких на екрані з’являється повідомлення про кодування.

Всього буде закодовано 23 телеканали чотирьох найбільших медіа-груп України:
• 1+1 media: 1+1, 2+2, ТЕТ, ПлюсПлюс, УНІАН, Бігуді;
• StarLightMedia: СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, Оце;
• Inter Media Group: Інтер, НТН, К1, К2, Мега, Піксель, Zoom, Enter-фільм;
• Медіа група Україна: ТРК Україна, НЛО ТБ, Індиго, Ескулап ТБ.
Не чекайте доки зникне картинка. Перевірте можливість підключення інтерактивного телебачення та насолоджуйтеся переглядом найкращих фільмів, серіалів та шоу у відмінній якості!
IPTV від Vega сучасна альтернатива після кодування супутникових телеканалів
Національний телеком-оператор Vega пропонує комплексні сучасні рішення в галузі фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу до мережі Інтернет та передачі даних. Входить до телекомунікаційного напряму групи СКМ. На сьогоднішній день Vega присутня в 22 областях України. Оперативне управління телекомунікаційною групою Vega здійснює ПрАТ «Фарлеп-Інвест». Генеральний директор компанії – Мурат Чинар.

Веб-сайт компанії Vega: http://www.vega.ua
FB сторінка https://www.facebook.com/vegatelecomgroup