Твой источник новостей
» » » Мolbert.com.ua – можливість придбати власний шедевр для кожного

Мolbert.com.ua – можливість придбати власний шедевр для кожного

Добавлено: 02.06.20
Автор: Soroka11
Комментарии (0)
В мистецтві дуже часто буває так, коли твори відомих художників продаються в галереях і на аукціонах за великі суми, в той час як чудові картини молодих, або маловідомих авторів так і залишаються невідомими для інших.

Митцям просто ніде презентувати свої полотна: для того, щоб організувати виставку – потрібні серйозні кошти, а стояти в переходах чи парках і віддавати їх по смішній ціні мало хто погодиться, адже для художника кожна картина особлива. Це ніби його дитина, його натхнення, частинка внутрішнього світу і душі.



Онлайн арт-платформа molbert.com.ua була створена саме для того, щоб кожен з художників міг донести свою творчість до широкого загалу, а кожен з поціновувачів мистецтва – придбати картини, які йому найбільше подобаються по вигідній ціні.

За словами власника арт-платформи художниці Олени, ідея створення такого мистецького онлайн-ресурсу виникла кілька років тому. Вдома, за час творчості, накопичилося багато робіт і її чоловік запропонував створити невеликий сайт та спільноти в соцмережах, щоб виставляти їх. Ідея виявилася вдалою, і згодом проект розширився. Зараз тут можна знайти вже понад 4200 картин більш ніж 650 авторів.





В Україні є дуже багато талановитих художників. Є цілі династії, творчі родини, і їхні роботи – це щось неймовірне. В них є натхнення і таємничість, ніжність і гармонія, вони здатні викликати яскраві емоції й світлі почуття. Однак, навіть знані майстри пензля у нас, на жаль, невідомі широкому загалу, не кажучи вже про молодих, починаючих митців. Ми любимо живопис, тож захотілося допомогти художникам вийти в онлайн, показати свої творіння, заявити про себе, - говорить художниця.



Оскільки платформа створювала в першу чергу для підтримки та розвитку творчості, вона не бере жодних комісій з продаж. Коли оформлюється заявка на сайті, вона напряму потрапляє до художника і далі сторони самостійно домовляються про доставку та способи оплати, що дуже зручно. Як показала практика, для художників – це чудова можливість продати свої картини не виходячи з дому, а для покупців – можливість придбати не просто чудові художні роботи високої якості, але й справжні шедеври молодих митців, та майбутніх талантів, які згодом можуть здобути світову славу. Тож це ще і можливість вигідних капіталовкладень, адже мистецтво ніколи не старіє, а навпаки, з роками лише додає в ціні.

Тут ви знайдете картини, які доповнять ваш інтер’єр: надихаючі краєвиди, натюрморти на кухню, портрети, міські та морські пейзажі, чуттєві твори в стилі ню, абстракції, історичні сюжети. Роботи представлені як в популярних, так і досить ексклюзивних техніках та напрямках. До того ж просто на сайті можна загрузити фото власного інтер’єру і відразу подивитися, як та чи інша картина буде виглядати у вас вдома, що дуже зручно, і підібрати ту, яка найбільше пасуватиме.



Також тут можна не лише придбати готові полотна, але й зробити замовлення на художні твори і отримати власну ексклюзивну картину, яка буде роками приносити естетичну насолоду, або ж стане чудовим подарунком близьким і дорогим людям.

Художник Юрій Н., який вже більш ніж півроку виставляє своє картини на molbert.com.ua, поділився своїми враженнями: «Як на мене, це дуже потрібний проект у світі мистецтва. По собі знаю, що для справді ексклюзивних картин буває важко знайти покупця. За той час що я виставляю свої роботи на платформі мені вдалося продати вже понад півтора десятка робіт, які зараз знаходяться в приватних колекціях. Також я бачу, що тут справді дуже багато достойних картин, які дійсно несуть в собі високу художню цінність».


«Я придбав тут картини для нашого офісу, - розказує власник ІТ-компанії Ігор. – Спеціально шукав картини в стилі поп-арт, і знайшов їх тут. Все дуже просто і зручно. Тепер оригінальні авторські картини прикрашають наш офіс. Пізніше я зв’язався з художником і замовив йому ще кілька робіт для свого дому. Знаю, що деякі наші співробітники також купують тут картини. Це вигідно і зручно. Проект дійсно класний і, я вважаю, тут кожен зможе знайти картини на свій смак і по своїй ціні».

Картини не повинні припадати пилом в майстерні, їх можна й треба показувати усім, - впевнена авторка molbert.com.ua. Окрім того, що проект допомагає художникам через арт-платформу популяризувати свою творчість й продавати полотна, він ще й ділиться останніми новинами у галузі художнього мистецтва, розповідає про цікаві факти і події та талановитих майстрів пензля, тих, хто робив і робить свій внесок в українську культуру.



Тож заходьте, дивіться, купуйте, долучайтеся до прекрасного і, можливо, саме ви станете власником майбутнього шедевру, за яким потім полюватимуть не лише українські, а й європейські та світові галереї.

Мolbert.com.ua – можливість придбати власний шедевр для кожного
Читайте также