Твой источник новостей
» » » Локомотив - Ювентус. Італійці повинні розірвати росіян

Локомотив - Ювентус. Італійці повинні розірвати росіян

Добавлено: 06.11.19
Автор: nagolosua
Рубрика: Спорт / Футбол
Комментарии (0)
«Локомотив» чекає матчу в рамках Ліги Чемпіонів проти грізного «Ювентуса». Чи зможе «Локо» відібрати очки у «Юве» і довести закономірність боротьби в минулому турі або «Локомотив» вичерпав свої ресурси? Ми вважаємо, що «Юве» має великий запас сил, ніж «Локо».
Форма «Локомотива»
«Локомотив» не може перемогти вже протягом 3 ігор поспіль. Після прикрої, але разом з тим і закономірного поразки від «Ювентуса» (1: 2) «Локомотив» зазнав розгромної фіаско від «Спартака» (0: 3), а в минулі вихідні не зумів утримати перемогу в Уфі з місцевою командою (1 : 1). Причому в матчі з «Уфою» «залізничники» створили менше гострих моментів. До того ж за моделлю очікуваних голів xG «Локо» був переграний усіма трьома командами. Це говорить про те, що «Локо» почав втомлюватися і матчі на обидва фронти дали про себе знати. Тому зараз «Локо» грає на межі своїх можливостей. Це поганий сигнал, з огляду на те, що до перерви залишився один місяць.
Форма «Ювентуса»
«Ювентус» при Мауріціо Саррі далеко не досконалий, але гра поступово стає стрункішою. Після перемоги над «Локо» «Юве» примудрився втратити очки в гостях у «Лечче», зігравши внічию 1: 1. При цьому «бьянконері» завдали 25 ударів по воротах і володіли м'ячем 71% від загального часу. Потім була дуже трудова перемога на своєму полі над «Дженоа» (2: 1). Перемогу приніс суперечливий пенальті на останній хвилині, який заробив і реалізував Кріштіану Роналду. А в минулі вихідні «Ювентус» здолав «Торіно» в туринському дербі з мінімальним рахунком 1: 0.
У всіх матчах «Ювентус» завдає близько 20 ударів по воротах і в середньому володіє м'ячем понад 60% від ігрового часу. Але з реалізацією у «бьянконері» поки туго (19 голів за 11 ігор), хоча сліди роботи Мауріціо Сарри, який ставить комбінаційний футбол, все одно простежуються. Як і очікувалося, такий футбол відразу не ставиться і на адаптацію буде потрібен час. Тому і результати не настільки вражаючі. Але це тимчасовий ефект, бо рівень гравців «бьянконері» космічний.
Травмовані і дискваліфіковані
«Локомотив»: Фарфан, Джорджевіч, Ротенберг, Смолов, Олексій Андрійович Міранчук Ан.
«Ювентус»: К'єлліні, Перин, Пьяца
Локомотив - Ювентус. Італійці повинні розірвати росіян
Історія зустрічей
«Локомотив» і «Ювентус» зустрічалися всього 1 раз. І це було 2 тижні тому. Тоді «Ювентус» здобув вольову перемогу з рахунком 2: 1, хоча «бьянконері» домінували по ходу всього матчу. Але «Локо» здорово і дисципліновано оборонявся протягом 74 хвилин, згідно з планом. «Юве» в черговий раз показав свій високий клас і послідовність, яка дозволила господарям дотиснути «Локо».
Ставки і прогнози
«Локо» знаходиться в кризовому стані, «Юве» монструозен, незважаючи на непереконливі результати. Ми вважаємо, що картина у порівнянні з минулим очною зустріччю ніяк не зміниться. Тому ми вважаємо, що «Ювентус» отримає переконливу перемогу, подібно мадридському «Атлетіко». БК «Марафон» дає коефіцієнт 2,14 за мінусову фору гостей в 1 м'яч. А БК «Бетсіті» дає коефіцієнт 2,7 за наступні варіанти рахунку: 0: 1, 0: 2 або 0: 3 на користь «Ювентуса».
«Марафон» - володар премії BR Awards 2019 «Найнадійніший букмекер».
«Бетсіті» - володар премії BR Awards 2019 «Кращий клієнтський сервіс».
І наостанок ми пропонуємо поставити на гол незрівнянного Кріштіану Роналду, який дуже любить цей турнір, хоча в цьому турнірі він відзначився поки одним забитим м'ячем. Але він завжди є козирем, який робить різницю в грі. Тому ми не можемо обійти цю ставку стороною. БК «Мелбет» дає коефіцієнт 1,91.